dimecres, 11 de gener del 2017

Mini àlbum Quin Fred amb Papers Trencats


Un altre cop, he tingut el plaer i l'honor d'assistir a un taller de la Raquel Reyes del blog Papers Trencats. Com sempre, el taller ha estat una passada, ja preveiem que sería preciós només veient la portada (no és una meravella?).

Vem fer servir una col·lecció de Toga per aquest hivern, amb uns colors preciosos. Vem aprendre moltes tècniques noves fet servir pasta de modelar i polvos d'embossing amb purpurina. ¿No us sembla una contraportada espectacular? A mi m'encanten el flocs de neu!


També ens va tocas cosir amb la màquina, que sempre és tot un repte, però la veritat és que val totalment la pena fer-ho!










I fins aquí l'àlbum, espero que us hagi agradat i animar-vos a assistir a algun dels seus tallers, on aprendreu moltíssim i disfrutareu d'ella, que és maquíssima i ens porta xurros!!


Us espero per aquí en la propera entrada, disfruteu molt!




4 comentaris:

  1. Hola, Eli! Com sempre, m'encanta l'àlbum que ens proposes. A més, la gamma de colors no podria ser més adequada per al tema que has escollit!

    Petons,
    Le Style et Moi

    ResponElimina
  2. Me gusta mucho el scrap y te blog voy a sacar muchas ideas, me quedo siguiendote y te invito a mi blog, un besote!!!!!!

    ResponElimina