dissabte, 28 de gener del 2017

Mini àlbum I love sunshine



Avui us porto un mini àlbum original, que ja feia dies que no us en portava cap. Se que estem a l'hivern però encara no havia pogut preparar les fotos de l'escapada que vem fer al setembre a Formentera (quin paradís).

He decidit basar el mini amb una estructura d'espina, que no havia fet fins ara però que ha estat bastant senzilla d'implementar. Els papers son de la col·lecció Saturday de Dear Lizzy (oi que son preciosos?), i he hagut de fer servir quasi tot el bloc, entre pàgines i tags interiors.

Us deixo amb més detalls, espero que us agradi!


M'agrada molt la personalitat que donen les pàgines quan s'hi afegeix un toc de retolador pels voltants i per algunes decoracions, trobo que queda tot molt més enmarcat i acabat.


Les butxaques son un recurs fàcil, però m'agrada molt descobrir secrets en les pàgines. A més podem aprofitar per fer una mica de journaling, i queda més amagat si volem guardar els nostres pensaments o simplement no ens agrada la nostra lletra.






Us espero ben aviat pel blog!


2 comentaris:

  1. Bon dia, Eli!! A més d'agradar-me moltíssim tots i cadascun dels detalls que ens mostres, em quedo sens dubte a les hores de dedicació i la gran estima que poses a cadascuna de les teves manualitats!

    Petons,
    Le Style et Moi

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, com sempre! Hi he dedicat molt de temps, però amb molt de gust!

      Elimina